Piratpartiet Live

Det går inte fort men det går långsamt, mycket för att jag lär mig medans jag pillar runt i saker och ting. Det saknas massor av de där kul finesserna som jag funderat på att implementera, men jag har börjat läsa PP live själv via appen (efter att tidigare inte ha orkat eftersom jag helt enkelt är dålig på att läsa saker via långsamma browsers) så jag tänkte att om jag själv tycker att den är bra nog för att använda skarpt så kanske andra också tycker det?

Finns numera i Google play.

Från appens info:

Det här är en app som gör det lite snabbare och enklare att hålla ett öga på Piratpartiet live. Den är en lättviktsläsare som visar hela blogposterna utan att konstant accessa nätet och utan att man behöver ladda hela PP-live med sidowidgets mm i en browser som ofta kan bli lite långsamt och otympligt i en Android-telefon.
Appen har inga spärrar mot att accessa nätet via 3G! Tänk på det om du betalar per MB!

0.1 – Första release. Grundfunktionalitet. Visar inga bilder. Lite långsam ibland. Går inte att svepa till nästa text. Ful ikon. I övrigt funkis…

Största segheten är när man hoppar tillbaka från att ha läst en postning till listvyn över alla poster och det beror på att den räknar om mer än den egentligen behöver göra. Har man en modern telefon är det nog inte mycket att orda om, men lite äldre enheter kan nog kännas lite frusterande seg i det läget.

Ska fixa. Tumme på det… 😉

UPDATE: Glömde. Om du är en av de som fått appen direkt av mig innan för att testa så måste du avinstallera den gamla innan du kan ladda ner den här eftersom jag bytt certifikat…

4 Responses to Piratpartiet Live

  1. Bra jobbat av dig! Har laddat hem den till min Android telefon. /Fredrik

  2. Toppen. Nu kan jag följa piratnyheterna utan att sitta vid en dator!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: