Det är dom små, små detaljerna som gör’et…

Det där med att få till de där sista detaljerna är inte alltid så enkelt. Jag har suttit och försökt få det där med appwidgets att funka, men, nä, icke. Det blir att gå tillbaka till grunderna och försöka fatta vad jag missat, för nånting har jag bevisligen missat. Nå, så jag tänkte att jag kunde väl slänga ut själva appen utan appwidget så man i alla fall kan få en snabb liten specialbyggd PP-live-browser medans jag försöker komma på i vilket blått skåp jag skitit i.

Vidare tanke var att jag nu skulle få röven ur och fixa ett Android Market-konto så det blir enkelt för alla att ladda ner den direkt från telefonen och det var inte så svårt. Det svåraste var väl att gräva igenom Googles legala villkor (som ändå var rätt kortfattade och humana får jag säga) och bortsett från de där obligatoriska punkterna om att sälja sin själ, lova bort sin förstfödda etc så stod det inte så mycket kontroversiellt. Så efter att ha pungat ut $25 så har jag ett officiellt Android Market-konto. Woho!

Så nu kunde inget stoppa mig! Bara ta sig i kragen och rita en ikon (så man slipper den där inte fullt så eleganta defaultikonen), packa ihop appen, slänga ner den på telefonen för ett sista test och upptäcka att alla länkar, av någon orsak, är off by one… Men helv…

Som Povel en gång sjöng, det är dom små, små detaljerna som gör’et. Jag hade tänkt att klistra in den så ni i alla fall fick nåt roligt att titta på, men tydligen har ingen gjort kulturgärningen att lägga upp den på vare sig YouTube eller Vimeo så i brist på Povel får ni lite annan lagom uppfuckad kultur som ett slags monument över dagens framgångar som inte nådde riktigt ända fram.

One Response to Det är dom små, små detaljerna som gör’et…

  1. Nils Tenmann says:

    Vem bor i detaljerna… han som gör det eller han som gör ett helvete av det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: