95 teser – del 9: These networked conversations are enabling powerful new forms of social organization and knowledge exchange to emerge.

Ibland säger en bild youtubevideo mer än 1000 ord, så i stället för att orera och ha mig så rekommenderar jag den här videon som förklarar tes 9 på ett överlägset bra sätt.

Andra som skrivit: En Snel Hest, EnRiz, Magnihasa, Maloki

2 Responses to 95 teser – del 9: These networked conversations are enabling powerful new forms of social organization and knowledge exchange to emerge.

  1. Nils Ivar Tenmann says:

    Ja, det var en god upplevelse som avslutning på denna dag med apparaten. Jag uppfattar din handling som mycket vänlig och kärleksfull till oss unga som gamla människor. Eftersom jag upplever att jag inte gjort det bästa jag kunnat av min stund här… och sålänge det rör sig är det ju fel att inte försöka snygga till anletet innan näsan pekar mer upp än vad den alltid gjort i mitt tryne….då är ju apparaten ändå en utmärkt väg att fortsätta vara eller till sist ändå försöka bli medborgare… har sett till något liknande ”grå pantrar” på nätet… frågan är dum eftersom en ny poäng i hela sammanhanget skulle ju va att också bryta gamla kategoriseringsmönster… det är inte förän jag strax lyfter baken från stolen som jag märker att åldern sitter i lemmarna…

    Fast nog tycker jag levande musik låter mer anpassat vår livsform, konst är för mig inget konstigare än att utveckla sin förmåga och sina färdigheter till en förmögenhet med hela kroppen i rörelsens självändamålslighet… det är apparatens nackdel i händerna på pensionären, att bli sittandes still och degenerera på så vis

  2. Pingback: Markets are getting smarter, and changes people fundamentally – 10 of #95theses – maloki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: