God jul, vare sig ni förtjänar det eller ej!

Det finns alltid nåt att skriva om som är, kommer bli eller riskerar att möjligen bli superdåligt och de dåliga nyheterna verkar stå som spön i backen mest jämt nuförtiden. Dock, trots att snön fullständigt lyser med sin frånvaro så skulle jag ändå vilja fokusera på det vi har framför oss; Kalle Ankas julafton!

Denna svenska högtidstradition som förmodligen sträcker sig förbi till och med vikingatiden och som inte den mest envetne massinvandring, massförstörelse av upphovsrätten eller ens bögarna kommer kunna ta ifrån oss och som är självaste orsaken till att mänskligheten någonsin kunde bosätta sig på dessa livsfientliga breddgrader och upprätthålla en civilisation (sort of)! Låtom oss hylla den med en stämningsfull sång som passar högtiden.

Och med detta lovar jag att vara tillbaka i mellandagarna och tex skriva vidare på min lilla blogserie om att vara anställningsbefriad och kanske försöka slutföra nåt av alla de utkast som bara blivit liggande men som ändå konstant påpekar att de väldigt gärna skulle vilja bli färdigställda.

Ät gott och skit i eventuella förhastade nyårslöften och annat trams. Det är ju nästan ett år sen nu, det måste väl alla redan ha glömt? Nu är det jul, då ska man lägga på sig så man klarar det bistra januariklimatet. Passa på i år, nästa år kan det vara försent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: