Fri fart på vägen till helvetet!

Det verkar som att det just nu råder fri fart på vägen till helvetet! Vi ser allt fler galna tillslag från polishåll, upphovsrättsindustrin skjuter vilt omkring sig och nu senast har det föreslagits att alla män ska DNA-testas! För att poängtera precis hur sjuk denna idé egentligen är så tänkte jag köra den ett varv genom transgenus.eu:

Mitt förslag är att det snarast införs ett dna-register över alla judar i Sverige. Exakt hur uppbyggnaden av registret ska ske och från vilken ålder man ska registreras överlåter jag åt lagstiftaren.
Registret skulle sannolikt ha en starkt avhållande effekt på många potentiella gärningsjudar som ingår i det. Att säkra dna-spår vid brott skulle ges högsta prioritet. Flera ouppklarade fall skulle kunna lösas och gärningsjudar som hittills gått fria ställas till svars. Gärningsjudar som annars skulle begå upprepade våldtäkter hindras.

Fin skit, det där.

Ok, jag håller med om att våldtäkt är ett fruktansvärt brott, men vi får väl för fan ha lite sans och vett även i det här landet eller har vi blivit såna trygghetsknarkande idioter att vi inte längre bryr oss om nånting annat än att klämma åt förövarna? Hur många tvångsmedel ska vi tillåta att staten inför utan att reagera? Vad blir nästa sak, obligatorisk RFID-taggning för att kunna hålla reda på exakt var varje enskild person befinner sig i varje givet ögonblick? Jag finner det inte speciellt osannolikt med tanke på att vi har en justitieminister som krattar gången för ”obligatoriska” (på papperet frivilliga, men vi vet ju hur det är med det) drogtester, har man väl lyckats baxa igenom det så blir det förstås enklare att forcera igenom ännu kraftigare åtgärder ”för säkerhets skull”.

Och apropå det så skriver Magnihasa alldeles utmärkt om hur polisen fullständigt godtyckligt kan genomföra en husrannsakan redan vid misstanke om brott. Det räcker med ett anonymt tips om att du kan ha nåt fuffens för dig för att polisen ska stövla in och kullkasta hela ditt liv och om de nu har rivit med sig samtliga dina datorer så kan du nog ge dig fan på att NÅNTING kommer de hitta, som tex din musiksamling. Så snart kanske en sån här dialog blir vardag:

– Tjena Olle, hur är det? Du ser gladare ut idag.
– Ja, för fan! Jag kom på att det var nog ingen husrannsakan i alla fall.
– Nähä? Varför det?
– Jo, du vet att jag tyckte det var märkligt att de tog laptoppen och spelmaskinen men lämnade kvar servern?
– Ja, du trodde att de kanske missat den eftersom den stod i en garderob?
– Precis, men jag upptäckte senare i gårkväll att de hade hittat farmors gamla halsband som låg gömt längst bak i linneskåpet.
– Fy fan vad skönt! Ja, surt på halsbandet förstås, men vilken jävla röta!
– Visst serrö, så inatt sov jag gott. Fattar du vilken ångest jag haft? Miljoner i böter, tvingas sälja kåken, förmodligen få lämna frun för att inte dra med henne i fallet och hela skiten?
– Ja, man kan ju få mardrömmar för mindre.
– Precis. Så nu har jag beställt en ny laptop och jag firade genom att köpa en riktig värsting! Den gick lös på 15 papp visserligen, men det är ju småpoptatis i sammanhanget.
– Kul! Så då får man passa sig för dig i Counter Strike då?
– Kan du lita på! Hittade en benchmark på nätet, över 100 FPS. Du är så jävla rökt om jag får korn på dig!

Jag kan bara hålla med Emma när hon säger:

Varför reagerar ni inte i Centerpartiet, Alliansen eller resten av riksdagen för den delen, på Maud Olofssons förskräckliga uttalande härom dagen? Varför behandlas vår integritet och våra privatliv så lättvindigt?
Därför att ni är fega kräk som inte står upp för människors integritet.


Jag anklagar er alla för att ha ansvar för ett samhälle där det anses vara fult att hjälpa varandra, hjälpa sjuka, lyssna på varandra. Ni har lagt grunden för hat, misstänkliggöranden med överförmynderi och fingerpekning helt enkelt för att det är det ni gör själva.
Folk vägrar ta på sig ansvar, allt är alla andras fel — för det har de lärt sig från er, kära politiker.
Vi skördar nu det samhälle ni sått, hoppas ni är stolta över era insatser.

Word.

2 Responses to Fri fart på vägen till helvetet!

  1. Toledomahn says:

    Att överleva New world order:

    Sprid ordet vidare!!!

  2. Pingback: Vill vi ha ett rättsväsende med rent mjöl i huvudet? « No size fits all

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: