AlJazeera grillar Karin Rosander angående Assange

Idag är inte en dag då jag är stolt över mitt land, kan vi ju lugnt säga…

8 Responses to AlJazeera grillar Karin Rosander angående Assange

 1. Nä, verkligen.

  Själv har jag ägnat en stor del av de senaste dagarna åt att förklara ett och annat i min egen lilla filial till internet: Fidonet.

  Inte så där väldigt lätt att förklara hur vi, i vårt förment upplysta samhälle, har lyckats låta feministiska fanatiker såsom ”Män Är Djur”-Roks med flera infiltrera vårt samhällssystem. Oh detta utan minsta kritisk granskning ifrån media och övriga samhällsdebattörer, under femton år tid.

  Men det är så det blir när man nöjer sig med tre statsmakter och inte fyra (där rättssystemet är oberoende av det politiska systemet) som de flesta demokratiska samhällen har.

 2. magnuskindblom says:

  Bra att du la upp detta. Nu kanske det verkar ännu mer vimsigt eftersom Rosander nog inte är så van vid att intervjuas på engelska, men hm, ja, pinsamt är det. Ett tag till kan väl åklagarna hänvisa till att undersökning pågår och att mer info kommer, men det här är en krok de inte ringlar sig av vilken metod de än använder sig av.

 3. mrperfect72 says:

  Kvinnan befinner sig i det limbiska systemet. Dvs. oedlehjaernan. Hon aer raedd, raedd foer att vara i TV och kanske raedd foer att hennes karriaer ska vara slut, att hon mister huset och bilen eller anseendet.

  Hon sitter mellan att goera det riktiga och goera det hon aer beordrad att goera via CIA eller naagon som kontrolleras av CIA.

  Jag gissar utrikesministern eller Carl Bildt. De befinner sig ocksaa i den limbiska delen av hjaernan som uppmanar till oedlelikt beteende, samla territorie, dominera, raedsla.

  Pyramiden aer dock braecklig. Om fler och fler saeger sanningen och goer det raetta med mod foersvinner pyramidstrukturen kvickt och demokrati infinner sig.

  Om hon goer det raetta kommer respekten och vaermen hos folket goera att hon alltid kommer kunna kaenna mod och kraft och vaerdighet och vakna med ett leende varje dag resten av sitt liv.

  • haha says:

   allstså? Mrperfect. det där kan vara den mest absurda videokommentaren jag någonsin läst

 4. Max says:

  mrperfect72 > ”utrikesministern eller Carl Bildt”

  Öhhh – ”Mr. Perfect” .. Okej. *LOL*

  • qeruiem says:

   Mr Perfect har ett alldeles eget sätt att kampanja inför valet. Personligen ser jag inte riktigt vad personangrepp och konspirationsretorik har med demokrati att göra, men ibland blir det onekligen lite underhållande. 😉

 5. Pingback: Wkileaks – Anna Ardin‘s CIA Connection? | Traumperlentaucher

 6. Pingback: The true face of Sweden revealed | UmeNytt.SE - Nyheter Umeå - Nyhetsportal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: